» вιz нιρ нσρçι ∂єιуιℓιzкι нєя вαя∂α ѕєνgℓιмιz σℓѕυη вιz яαρçιуιz тüякçє яαρ ѕαğσℓѕυη
» dudaklarım kilitli hoşcakal bugün sende yolcucusun günlerimde sorgusun ve 24 lük yorgunsun git de dinlen gidenlerle yarının kapıda bekliyor,sonveda zamanı!!!
» Rap Bir Müzik Türü Değildir Rap Bir Yaşam Tarzıdır. (KanKokusu)
kaynak: Baktabul Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler
» rap benim hayat felsefem rap benim için doğrular ve ufkumu aydınlatan tutku ben onu ustasından öğrendim...!
» yer altında raplar üstündede dj'ler
» bir rap yazdım roman gibi ortalığı yıktı veba gibi
» seNSİZ olMUYOR rap'İM doL muyor adını Sonveda.Com'a yazDIM senSİZ okUNmUYor... !!!
» REPÇİ DEMEK REP TARZI GİYİNMEK DEĞİLDİR .REPÇİ DEMEK REP MÜZİK DİNLEMEK DEĞİLDİR.REPÇİ DEMEK HAREKET YAPMAK DEĞİLDİR REPÇİ DEMEK İÇİNDEN DEN GELMESİDİR REP O ZAMAN REPTİR
» Param olsa bu dünyayı satın alırım ben hip hop deyipte geçeni kfasına sıkarım ben
» YERALTINDA DEHSET KARŞINIZDA NEFRET
» rapin pimini cek,patlaması tüm dunyayı etkileyecek
» sevdigim kız benim icin cok tatlı ama rap daha bır hos
» biz rapciyiz hiphocı değil
» rap müziği günde bir kere söylüyorum o da 24 saat sürüyor
» BU RAP BENİM GEÇMİŞİ GELECEĞİ BENİM....
» rap i seviyorum derken hiç yalan söylemedim :
yalan söylerken de hiç rap söylemedim
» ALTI evliya ÜSTÜ eşkiya BURASI rapçilerin MEKANI bursa DUY SESİMİ...İSYANIM TÜRKÇE RAPİ SEVMEYENLERE DjSusMa
» k..çından konuşarak rap yapmaya çalışan herkeze bi bombada benden hediye----sonveda.com------
» ßedenim rap unutacaK kadar adi iSé eLLErin onu öldüreCEk kadar CESareTlidir..(DjSusMa)
» 7KuLe MerkEz KopSun Herkez!..
» MÜSlümCÜ olUP jİLET ataCIĞıma , Popcu OLup g...t
SAllayACAğimA ,rockCU olUP KAfa saLLAYcağiMA, RApci OLup El saLLARIM ...!!!
» Kanun Korsana Göz Yumsun Ben Konuşurken Herkes Sussun!
» GerçekLerin Aynası DjSusManın İmzası ..!
» Rap'imin Sesini Sadece Ezan Sesi Durdurur Ezanın Sesi SusTuRaCaK Adamı Ben DogRarım |7kuleliler